Jaack Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam! Nazywam się Jacek, mam 22 lata, studiuję zaocznie Elektrotechnikę na Politechnice Poznańskiej, na codzień praca. Doświadczenie z latającymi zabawkami/modelami do 21 roku życia miałem praktycznie żadne (niestety ze względu na ich cenę) acz zawsze wzbudzały one moje wielkie zainteresowanie. W 22 urodziny moja dziewczyna sprezentowała mi uwaga uwaga: Symę s006G i pomimo jej prostoty i małego zasobu mocy (albo właśnie dlatego?) złapałem robaczka Po jakimś czasie zacząłem się rozglądać za jakimś modelem, trochę poczytałem i spojrzałem w portfel i już wiedziałem, że moim jedynym wyjściem jest klasa 450. Czytałem, szukałem, jak by tu zbudować "tanio, a dobrze", natknąłem się na użytkownika Eptita, który na którymś forum przesłał jednemu z użytkowników gotową listę zakupów na taki bazowy zestaw części, więc odezwałem się do niego i tak się zaczęło. Pomógł mi dosłownie ze wszystkim i do dzisiaj pomaga, za co jestem Mu bardzo wdzięczny! W skrócie -> zbudowałem -> wyregulowałem -> ulotniłem -> 1 bardzo bolesny kret -> naprawiłem -> mam problemy z ponownym wyregulowaniem W międzyczasie oczywiście trzeba dodać duuuużo czasu spędzonego przy PhoenixRC W każdym razie, sorry za zamulacz i jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam! Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam, w imieniu wszystkich wielbicieli kosiarek, a przede wszystkim swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi