mariolotnik Opublikowano 14 Marca 2006 Opublikowano 14 Marca 2006 Witam i pytam Widzialem na zdjeciach jak wyglada taka piasta, jak ja zbudowac, itp... Widzialem na filmach jak dziala, jakie mozna krecic akrobacje, ale nie wiem jak ja obslugiwac :roll: wiem ze jest poruszana dodatkowym serwem ale jak?? potrzebny jest do tego jeszcze jeden kanal? obsluguje sie ja przelacznikiem bo nie wiem jak tak to latwo jest sie pogubic, prosze o odpowiedzi i wyjasnienia
de_szaa Opublikowano 14 Marca 2006 Opublikowano 14 Marca 2006 Hej, potrzebny jest mikser do tego i dodatkowy kanal oraz opcja heli. Poczytaj na perfect hobby o tym, tam przy opisie jest wiecej. Generalnie uzywa sie opcji 3d helikoptera do sterowania skokiem przy uzyciu drazka gazu na ustawionych stalych obrotach silnika.
mariolotnik Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Opublikowano 14 Marca 2006 No wiec przeczytalem to wszystko i teraz juz wiem ze jest to trudne do ustawienia i na pewno w pilotarzu tez :!: Narazie trzeba sie nauczyc 3D :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.