skraf Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam serdecznie(czyli jak zawsze )! W czasie najbliższym zamierzam zakupić jakąś ładowareczkę do moich pakietów (Li-Po, Li-ion,Ni-Mh)... Jak każdy wie i jak każdy stara się czynić, chcę wybrać tą najlepszą, a zarazem najtańszą. Na Alledrogo upatrzyłem sobie parę aukcji, a mianowicie jedna z nich szczególnie mnie zainteresowała - http://allegro.pl/sh...item=2386273656 . Sądzę, że cena pójdzie jeszcze trochę w górę, ale dla pewności przed ostatecznym zalicytowaniem chcę zapoznać się z Waszą opinią, uwagami, tudzież podpowiedziami. Co tu jeszcze dodać... No oczywiście, że z góry podziękuję! Bo jakżeby inaczej Pozdrowienia znad morza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Polecam, nie polecam... Teraz jest 61 zł, na allegro, bądź na różnych forach zgarniesz za nie całą stówkę podobną... Accucel 6'stka ,badź klony etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi