Karol93 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Helo Mieszkam w Pszczynie (obok Bielska) a jak ktoś nie zna tych miejscowości, to 40km od Katowic Zaczynam sie bawić z RC i poszukuje kogoś, kto ma większe doświadczenie i mógłby pomóc. Może jakaś modelarnia sie nawet znajdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Modelarnia jest w Bielsku-Białek na lotnisku Aeroklubu (masz 20 minut jazdy) Prowadzi pan Jerzy Gieruszczak Jakby co to pisz tomek.konior@gmail.com Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam, ja jestem z Czechowic i bawię się w modelarstwo jakby co to pisz ... może kiedyś polatamy .... mam takie miejsce do latania widać na fotkach na mojej stronie. A tak dla ścisłości jest nas dwóch (tzn. modelarzy) w Czechowicach ! Własnie dziś idziemy polatać :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.