Omen Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Cześć Mam na imię Maciek, obecnie mieszkam w Krakowie, niedaleko Muzeum Lotnictwa i lotniska Czyżyny - więc mam plac zabaw "pod oknem" Moje zabawy z modelarstwem to dawne czasy kółka modelarskiego "Koliber" z rodzinnego miasta Tuchowa, gdzie nie raz organizowany były Ogólnopolskie Zawody Modeli Kartonowych „O Armatę Gen. Józefa Bema”. Latawce, kartonówki, szybowce zboczowe, "uwięziówki" - to lata dzieciństwa. Obecnie interesuje mnie głównie modelarstwo RC, na razie jestem zielony w tym temacie. Zaczynam ze Spektrum DX8, już pare pakietów, serw, silnik i regulator mam, może wnet uda mi się skleić jakiś pierwszy model , bo śmigłowca Double Horse nie licze ... Docelowo - właśnie śmigłowce mnie ciekawią najbardziej. Na wstępie podziękowania za takie forum, po lekturze wielu postów nieco mi się "rozjaśniło" jako dyletantowi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar_M Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witamy Ziomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi