czaja18 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Ktoś sie tam wybiera??? http://hobby.mtp.pl/pl/31718.html Rok temu nie było tak źle - za mało R/C a podobno z roku na rok jest coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 ja wpadne jak bede w poznaniu (ale to nie pewne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ja na pewno jadę (jak w tamtym roku) razem z 2-ma znajomymi :-) było fajnie i liczę że i te targi się udadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAZLO Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Do Poznania ruszam ze Wschowy a chętnych zapraszam wolnych miejsc jeszcze 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunba83 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ja planuje sie pojawic choc na chwile bo zajecia na uczelni mam w ten weekend. Do zobaczenia (mam nadzieje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.