salvadore Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam wszystkich, mam na imię Sławek i mieszkam w Warszawie. W ramach walki ze stresem po pracy zacząłem interesować się modelarstwem Plan na ten i przyszły rok to: a/ zakup pierwszego modelu (szybowiec typu Beta 1400 lub Bixler) b/ opanowanie sztuki latania Mam nadzieję, że uda mi się tu znaleźć pomoc. pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witaj Kolego ! Miło powitać nowego Kolegę w naszej społeczności, ale zarazem mam gorącą prośbę o zapoznanie się z regulaminem naszego forum i zmianę swego avatara na taki, jaki na naszym forum jest mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salvadore Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam, dziękuję za info - avatar zmieniony pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi