Forrest Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Czesc !!! mieszkam na stale w Londynie i jestem poczátkujácym modelarzem wiekszosc modeli kupowalem zawsze bo nie mam warunków na budowe wlasnego modelu !!! moim marzeniem jest nauczyc sie budowac modele od podstaw wg planu z balsy 1/4 skali . zapisalem sie do PFMRC bo zauwazylem ze tutaj jest duzo pomocnych tematów na forach praktycznie na kazdy temat zwiazany z modelarstwem !!! chcialbym zapisac sie do jakiegos klubu modelarskiego w polnocnym londynie ale na razie nie moge nic znalezc blisko siebie. chce poznac od podstaw modelarstwo i sam budowac wlasne modele !!!! chcialbym poznac podstawy od doswiadczonych modelarzy. moze kiedys uda mi sie znalezc klub modelarski blisko mojego miejsca zamieszkania Pozdrawiam Administratora portalu i wszystkich uzytkownikow tego forum mysle ze dzieki wam wszytkim duzo sie dowiem o modelarstwie !!! posiadam na dzien dzisiejszy w swojej kolekcji Hurricana 1/4 skala z 4ro suwowym silnikiem rozpietosc skrzydel 1,8 metra - balsa z 6 kanalowym radiem Futaba mam tez uszkodzonego Supermarine Spitfire 1/6 skala 2-suwowy silnik , balsa i folia rozpietosc skrzydel 1,5 metra posiadam tez helikopterki Trex 450 SE elektryk wlasnie wystawiam go na sprzedaz bo nie moge sobie poradzic z regulacjami i ustawieniami za trudny sprzet dla mnie osobiscie interesuje sie lotnictwem z 2 wojny swiatowej kocham Spitfire, Hurricane, Mustangi uwazam ze to najpiekniejsze na swiecie samoloty po nich dopiero F-16 jest najpiekniejszy jesli ktokolwiek z Was jest z polnocnego londynu z checiá poznam i umowie sie na wspolne latanie i wymiane doswiadczen pozdrawiam Slawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi