kambal Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Witam, wczoraj tzn w niedzielę na festynie na Stacji poznałem 3 modelarzy, okazało się, że jest nas więcej w Ostrołęce. Prosił bym o odezwanie się latających czy też jeżdżących, zawsze w grupie raźniej polatac czy sie po prostu spotkać Pozdrawiam Kamil Zaglądają, ale nikt się nie odezwie. Panowie z Oki jak i okolic łączmy się. Edytowane 20 Czerwca 2012 przez kambal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambal Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Powstała strona internetowa. Zapraszamy http://rc-ostroleka.kezerd.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witaj Kambal jestem z okolic Ostrołęki,nie ma nas wielu a jeśli są to są pochowani w swoich domach i sami sobie coś tam dłubią,niema lotniska przynajmniej ja nie wiem gdzie się znajduje,kiedyś widziałem jak ktoś latał na hałdach ale to było dawno dawno temu.Daj znać czym i gdzie latasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambal Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 siemka, ja ostatnio latam sporo esą, jakoś tak najporęczniej zabrać, poza tym trenerek typu Zefir, czasem przy bezwietrznej pogodzie Index. a latam pod domem, mam kawałek łąki za płotem:) dowiedziałem się, ze w okolicach Grabowa gdzieś kosi się lotnisko u jakiegoś rolnika na polu. A co rozumiesz przez okolice? mam nadzieję, że uda się jakoś spotkać w większym gronie niedługo, bo jakoś tak mało fajnie się lata samemu:) a z ciekawostek dodam że jestem w fazie tworzenia wycinarki cnc do styro, więc jeśli spotkania dojdą do skutku to kolegom za przysłowiowy browar, po kosztach, będe mógł ciachnąć rdzenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Okolice a dokładniej Rydzewo około 10km od Ostrołęki latam również przy domy czasem jadę dalej i zabieram ze sobą spalinkę.Koło Grabowa jest lotnisko ale tam widziałem tylko motolotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambal Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam ponownie. Forum założone przez kolegę padło, ale myślę, że możemy spotkać się na fecebook'u http://www.facebook.com/groups/206450136163291/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 witam. Jestem nowym mieszkańcem Ostrołęki. Chetnie z kimś polatam. Wiem ze jest lotnisko dla modelarzy i paralotni w Borawach. Zamierzam tam się niedługo udać. Jest tam tez hangar z którego można korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Witam. W Ostrołęce jest grupa modelarzy w przedziale wiekowym od młodzieży do emeryta,kilku znam a wielu nie. Modele jakie budują i kupują to proste piankowce poprzez samoloty elektryczne i spalinowe o rozpiętości 2,5 - 3m, helikoptery elektro i spalinowe kończąc na odrzutowcach EDF i turbinowych. W Myszyńcu mieszka kolega Grzegorz który pasjonuje się śmigłowcami, często wspólnie lataliśmy. Użytkownikowi " TOMEK.CEKALA" wysyłałem pw. z forum helikopterowego w celu nawiązania kontaktu, do dzisiaj nie raczył odpowiedzieć. W miejscowości Borawe Kolonia od kilkunastu lat funkcjonuje lądowsko dla motolotni z hangarami na którym latam równiez modelami, wszystkich chętnych zapraszam. Ps. W sąsiedniej Łomży modelarze mają swoją stronę internetową http://www.rclomza.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Do Różana masz kawałek drogi, ale jakby co to zapraszam do latania na żwirowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 hejka, a mozesz podać namiary na żwirownie? i tak zapytam, ma ktoś prety 0,5mm (do cięgien/popychaczy) do odsprzedania? albo gdzie w ostrołęce mogłbym kupic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja latam tu: https://www.google.pl/maps/place/52%C2%B049'03.3%22N+21%C2%B026'35.0%22E/@52.817575,21.443067,559m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi