TomekW Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 Rozpoczynam prezentację swoich modeli, tak żeby nie uchodzić za modelarza konceptualnego Zacznę od ostatniego nabytku, modelu Graffiti kupionego z myślą o nauce latania mojej córki. Ostry skręt Easy Star - model na którym udało mi się nauczyć pilotażu. Mimo że ma parę lat i swoje przeżył ciągle jest lotny Edit: 02-11-2007 - RIP, uciekł i zginął gdzieś w lesie U Can Do 3D EP - model na którym aktualnie uczę się pilotażu 3D (czego pewnie nikt się nie domyślił ) Mam nadzieje regularnie uzupełniać ten wątek o moje pozostałe modele jak i wstawić więcej zdjęć z lotów (co nie będzie proste bo moja 8-letnia fotogra ma problemy z upolowaniem modelu w locie)
matyjasiak Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Popraw ten niebieski co uciekł to easy star nie easy glider
TomekW Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Opublikowano 22 Maja 2008 Faktycznie, nie wiem skąd mi się wziął ten glider
TomekW Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2008 Alula - kupiona jakiś czas temu na allegro i uzbrojona w odbiornik AR6100 Zdjęcie z domu, bo niestety w czasie wizyty na mojej łące okazało się że baterie w aparacie siadły
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.