qnii Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam. czy ktoś z trójmiasta podjął by się oblotu szybowca oraz nauki latania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zapytaj chłopaków z klifu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam. czy ktoś z trójmiasta podjął by się oblotu szybowca oraz nauki latania ? Warto dodać jeszcze, że chodzi o szybowiec F3F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzdam Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ja mogę. Kontakt szczegółowy już na priv najlepiej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ja mogę. Kontakt szczegółowy już na priv najlepiej. Nie żebym Ci odradzał, Marcinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi