Peter Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ciekawy filmik. http://www.youtube.com/watch?v=1udNIuniufU&mode=related&search= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 bardzo ciekawy i pozadnie zrovbiony film....duzo roboty przy takim filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Aż szczęka opada ile pracy zostało włożone przy tym filmiku :mrgreen: Naprawdę wiernie odwzorowuje pracę serwa. Gratulacje dla twórcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Dzieło Gordona widziałem z jakiś rok temu, i nawet nie wiem czy na forum nie było to już pokazywane. Fakt pracy w to włożył bardzo wiele,tak jak i w swoje modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 w koncu praca dyplomowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Przez przypadek znalazłem pracę dyplomową Bartka Śliwińskiego ,pokazuje on budowę i pracę serwa Hs422.Mam nadzieję że zainteresue to nie tylko młodych modelarzy. http://www.serwo.wtx.pl/i...ial=sterowanie. Przeniosłem to tutaj. W "cudzysłowie", bo inaczej nie mogłem. Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Doceniam gościa za wiedzę i nakład pracy przy produkcji filmu Wykorzystam to do tłumaczenia innym jak działa serwo Pozdrawiam - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 ale ze mnie "gapa" ale temat naprawdę ciekawy Dzięki Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.