Toganio Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Mam na imię Adrian. Mieszkam w Gryfowie Sl. Mam obecnie 31 lat, marudną żonę i wspaniałego synka. Modelarstwo kręciło mnie odkąd pamiętam (od podstawówki), ale dopiero niedawno udało mi się spełnić to marzenie i kupiłem pierwszy model trenerka, a do tego silnik spalinowy super tiger g34. Model prawie skończony. Silnik dotarty na desce, ale mam do was jeszcze sporo pytań przed pierwszym startem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar_M Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 no witaj i uważaj bo zona przeczyta kiedyś post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Do Jeleniej masz niedaleko, może kiedyś wpadniesz? Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 skoro niedaleko do Jeleniej to i do Bolesławca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikfer Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 siema pozdr zone i zaraz synka modelarstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi