robas69 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Mam pytanie do użytkowników tego nadajnika. Nadajnik ma możliwość wpisania kodu dostępu do niego i przez przypadek musiałem coś wpisać, a dowiedziałem się o tym na lotnisku:-(. Czy Wiecie jak to pominąć lub zresetować?
zzradek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 W instrukcji piszą że w takim przypadku trzeba odesłać do fabryki. Nie ma limitu błędnych wpisów, po prostu przed wpisaniem kolejnego trzeba chwilę odczekać. Możesz spróbować 2222, bo jak wszedłeś w to menu przypadkowo i chciałeś wyjść, to wciskałeś zapewne ESC, co spowodowało wygenerowanie takiego kodu. Głowa do góry, masz tylko 256 kombinacji. (4 cyfry z zakresu 1-4)
robas69 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 Bardzo Ci dziękuję. Właśnie tak doszedłem do tego kodu, biorąc pod uwagę, że jak chciałem wcześniej z tej funkcji wyjść to wciskałem ESC i CLR. I okazało się,że było dwa razy ESC i dwa razy CLR. Jeszcze raz dziękuję .
robas69 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Opublikowano 31 Lipca 2012 Radek, czy ten nadajnik oprócz wyświetlanego paska napięcia akumulatora ma jeszcze inny rodzaj powiadomienia, że zaczyna brakować prądu?
zzradek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Radek, czy ten nadajnik oprócz wyświetlanego paska napięcia akumulatora ma jeszcze inny rodzaj powiadomienia, że zaczyna brakować prądu? Zaczyna denerwująco pikać na parę minut przed zdechnięciem. Bodajże przy ok 9.3V ale nie pamiętam czy to się gdzieś ustawia. Poza tym może wyświetlać timer odliczający minuty włączenia, Który resetuje się ręcznie lub automatycznie wtedy, gdy po włączeniu jest dużo wyższe napięcie niż przed ostatnim wyłączeniem (czyli po naładowaniu). Na pakiecie 2000mAh wytrzymuje 4 - 4.5 godziny pracy i to jest najlepszy sposób, bo można sprawdzić przed wyjściem na lotnisko.
Rekomendowane odpowiedzi