Kruk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witajcie! Chciałbym się nieśmiało przywitać Mam na imię Marek Vel Kruk. Mam bzika totalnego na punkcie modeli, zwłaszcza szybowców. Ale latam też na lotniach, paralotniach, szybowcach i ULMach. Będzie mi bardzo miłpo wstąpić w Wasze szeregi! Pozdrawiam, kruk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Cześć Marek A ja Ciebie śmiało powitam Masz nawet tutaj swoje zdjęcie z ostatniego wyjazdu na Ochodzitę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 gdzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 gdzie??? Ano tutaj -> http://pfmrc.eu/index.php?/topic/28609-ochodzita-w-dlugi-lykend/page__p__388373&do=findComment&comment=388373 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi