DJDIT Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Przypominam ze jutro w niedzielę zakonczenie sezonu Wilcze Laski K/Szczecinka Nie zapomnijcie zabrać ze sobą kiełbaski ! no i oczywiscie modele ;-)) Prognozy są całkiem znośne 6stopni, bezwietrznie do godziny 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Na początku było zimno jak cholera i nie zanosiło sie na poprawę wiało i niektórzy mogli tylko pojeździć Ale potem pogoda już coraz lepsza i cieplej i latało wszystko Ja po przejechaniu 80 km stwierdziłem już na miejscu że zabrałem nie ten kwarc co trzeba i tylko dzięki Łukaszowi od którego pożyczyłem kwarc dałem radę polecieć Tak było jak odjeżdżaliśmy około 16 i dopiero wtedy przestały marznąć palce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Troche nie w temacie. Ten gosc na wozku naprawde prowadzi szkole latania,bo jesli tak to gratuluje. Na pewno nie polecilbym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Troche nie w temacie.Ten gosc na wozku naprawde prowadzi szkole latania,bo jesli tak to gratuluje. Na pewno nie polecilbym . Peter co jest nie w temacie moje fotki ?czy ten gość na wózku nie kumam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Chodzilo mi o te fotke,gosc na wozku z paralotnia. Troche to swiadczy zle,o wyobrazni pilota-instruktora (prawdopodobnie). Dokladnie o nalot nad samochody i ludzi na tej wysokosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Nie było aż tak żle jak to wygląda na fotkach większe zagrożenie stworzył łysol w bejcy który obok nas,naszych samochodów,modeli palił gumy ale tego nie fotografowałem bo nie jest w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 To weslo tam macie,nawet folklor w wydaniu dresowym-czyt. lysol :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Przy nim bym pewnie tak nie powiedział bo miałbym odcisk na ciele od jego bejsbola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Jak sam bym to mu trzeba było zostawić odcisk na jego glacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 ,,angole" byliście głosować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja tam jestem zadowolony z wyjazdu, jak wyjezdzałem z Piły padał grad i miałem obawy czy w ogóle wyciagnę model z samochodu. 20km od Szczecinka zaczęlo sie rozpogadzac aż byłem zdziwiony i doszedłem do wniosku, że lotnisko w W Laskach jest jakieś nawiedzone. Przyjezdzam tam co roku i zawsze jest dobra pogoda, nawet jak 40km dalej byłoby -15 z mega wiatrem to w W laskach będzie +15 ze słabym wiatrem :-) Oczywiscie było ognisko z "kiełbasą wyborczą" ;-) Kogo nie było niech żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Dostałem przed chwilką kilka fotek autorstwa Pietrka Darek się odwrócił i przez chwilę miałem super model Zdjęcie rodzinne ale od razu widać że każde dziecko miało innego ojca Darek czasem zasłaniał obiektyw Jan z Ryśkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Dziękuję wszystkim TWARDZIELOM za przybycie. Po takiej zaprawie już tylko krok do spotkań zimowych :lol2: Ps. z dedykacją dla Petrer - Paralotnie: ten pilot na trajce to faktycznie instruktor, z tym że ja widzialem jak latał i uwierz mi ani przez moment nie narażał na niebezpieczeństwo ani siebie ani innych. Oby wszyscy instruktorzy mieli takie doswiadczenie, taki nalot jak on (przelot przez Bałtyk na trajce zasługuje na szacunek prawda?) oprócz tego jest super kolesiem, wiec Peter pospieszyłes sie z oceną. W przyszłym roku mam nadzieję, ze sam sie przekonasz że na naszych imprezach jest bezpiecznie i fajnie, zapraszam i pozdrawiam Pietrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.