wiejski Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Cześć, jestem nowy i mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedź na moje pytania, a może i sam komuś pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakers Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Cześć , dzisiaj byłem na lotnisku i poznałem nowych kolegów , równiez witam sie z wami i mam nadzieję że spedzimy razem wiele dobrego czasu . Obecnie oczekuję na dostawe Mustanga 1,400mm z epo dokupiłem do niego ,mocniejszy silnik 850 watowy ale wtsawie go dopiero jak naucze się latać . Dowiedziałem się że to nie jest odpowiedni model do nauki -wiem ale zaryzykuje:) trzymajcie za mnie kciuki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Cześć , dzisiaj byłem na lotnisku i poznałem nowych kolegów , równiez witam sie z wami i mam nadzieję że spedzimy razem wiele dobrego czasu . Obecnie oczekuję na dostawe Mustanga 1,400mm z epo dokupiłem do niego ,mocniejszy silnik 850 watowy ale wtsawie go dopiero jak naucze się latać . Dowiedziałem się że to nie jest odpowiedni model do nauki -wiem ale zaryzykuje:) trzymajcie za mnie kciuki:) No kolego to naprawde dużo szczęścia życze ja jako pierwszy model kupiłem chińską cessnę i pierwszy lot nie potrwał dłużej niż 4 sek. krecik był jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi