pilot88 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Hej mam 24 lata jestem z warszawy interesuje się modelarstwem troszeczke:) poza tym jestem pilotem szybowcowym i samolotowym. Pracuje jako mechanik lotniczy na Okęciu w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot88 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Posiadam model U.S AIRCORE 40 jest to trenerek. niestety uległ kraksie i szukam kogoś ,kto mógłby pomóc naprawić łoże do tego samolotu Zdjecia połamanego łoża oraz link do instrukcji modelu, chętnie wysle na maila, bo tutaj jeszcze nie umiem/ nie mam uprawnień. z góry dziękuję Daniel R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Mechanik lotniczy i nie może poradzić sobie z taką błahostką.. No to co... Witaj w naszym gronie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi