pitman Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 kilka słów o sobie....hm...mam 45 lat iw modelarstwo bawiłem się ostatnio jakieś trzydzieści lat temu..(mały modelarz , jaskółka ,sowa , modele plastikowe)..brak dostępności materiałów i wielość zainteresowań oraz proza życia ,odsunęły mnie od aktywnego modelarstwa ale bakcyl został... To co teraz widzę na piknikach modelarskich,nowe technologie , materiały i ich dostępność inspirują mnie do ponownego zainteresowania się tym hobby..Nie potrafię w tej chwili precyzyjnie określić w jakim kierunku pójdą moje zainteresowania ale zawsze szczególne emocje wzbudzało we mnie lotnictwo . W związku z tym mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić że jestem trochę starym ale ,,świeżakiem,,...i sporo czasu na forum spędzę na czytaniu i zdobywaniu cennych informacji od doświadczonych kolegów..pozdrwiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Witamy. Jak widać nie wszystko dobre szybko się kończy. Czasami wraca niespodziewanie. No i SUPER. Jeszcze raz, CZEŚĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi