Private_Investigations Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Jak czytam powitania od kolegów , którzy właśnie przystąpili do Forum , to widzę , że jestem chyba typowym forumowiczem. Mam ponad 40 lat. Rodzina, dziecko, stała praca. Moje wcześniejsze doświadczenia w modelarstwie dotycza wczesnej młodości. Na temat obecnego stanu nie wiem nic albo prawie nic. Chcąc spełnić swoje marzenia kupiłem model Alpha 1500 z Pelikana i chciałbym nauczyć się go obsługiwać no i oczywiście pilotować. Podobno to dobry model na początek. Mam jeszcze jeden cel tego działania. Chciałbym modelarstwem zainteresować mojego dziesięcioletniego syna i wyciąnąć go na lotnisko, pokazać że jest coś dużo fajniejszego niż gra komputerowa i dziejącego się w świecie realnym a nie virtualnym. Wierzę , że się uda . Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę .... czego się tutaj życzy? Chyba tyle samo dobrych lądowań co startów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar_M Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Cześć Gdyby moi rodzice mieli takie podejście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi