mammuth Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 ja zamierzam ale na razie szukam materiału na budowe, może dzisiaj coś wykombinuje bo się okazało że kolega pracuje w firmie która zajmuje się wyrobem wszystkiego z plastiku i ponoć stosują ten materiał. Czy ewentualnie ktoś z Łodzi wie gdzie można w Łodzi go dostać poprosze o adres???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 A z depronu nie możecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Mamy plan aby uzyc depronu i przy okazji nieco przeskalowac + 50 % - moze byc ciekawie Hehe Robert ciekawie to może być jak się go zmniejszy o połowę i zapoda silnik o ciągu minimu 2kg Chyba to wypróbuję, bo coś mnie mugi po łysym łbie chodzi ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ja swojego posklejałem na budapren z czyszczeniem acetonem i jak narazie wygląda solidnie. Robie do w wersji silnikowej PS. Jaki należy zastosować wykłon i skłon dla tego modelu??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 widzisz Tomku - my myslimy o Mugim bez silnika - na zbocze No niestety ja nie mam w pobliżu zbocza aż o takim "ciągu", strzelałem Mugim z holu szybowcowego. Przeto naszła mnie myśl by go zrobic ponownie z depronu. Mój pierwszy Mugi był diabelnie cięzki , w środku były dwa tradycyjne serwa Graupnera 508, odbiornik normalny więc Mugi był ciężkawy. W tej chwili jak zapodam Jetiego 5Mpd, serwa 8 gramowe i jakis napedzik, to może byc miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 tak ja zbudowałem, ale pogoda jest tach butelkowa i narciarska (śnieg) że nie mam kiedy wykonać oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 mój ma: bm2410-12 regulator 18A tower pro aku 2000 3S serwa Tower Pro SG 90 x2szt wagowo wyszczedł: bez pakietu: 384g z pakietem: 544g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 tak jestem po oblocie. Ale musze jeszcze dobrać napęd bo ten był za słaby. Musze przyznać że ten materiał jest pancerny . 6 kretów i nic mu nie jest, ubiłem tylko kwarc w odbiorniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.