macielot Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam, niedawno kupilem ladowarke Imax b6. nie wiem jak zrobic zeby ladowarka najpierw rozladowala pakiet do zera a potem go naladowala na full. prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam, niedawno kupilem ladowarke Imax b6. nie wiem jak zrobic zeby ladowarka najpierw rozladowala pakiet do zera a potem go naladowala na full. prosze o pomoc. Jeśli rozładujesz do zera, to się trochę zdziwisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzdam Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Imax rozładowuje do bezpiecznego napięcia 3V/cele - poniżej tego ryzykujemy zniszczenie pakietu; napięcie końca rozładowania ustalasz w menu(już po wyborze discharge) ustalając ilość cel(1S- 3V;2S- 6V itd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macielot Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 chodzilo mi o to jak zrobic zeby najpierw sie rozladowalo a potem automatycznie przelaczylo sie na ladowanie oczywiscie w opcji li-po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzdam Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 W programie Lipo nie da się ustawić cykli rozładowania i ładowania. Ta opcja jest dostępna na pewno przy programach NiXX i (nie jestem pewien) Pb. Weź najpierw normalnie discharge, a później charge - masz to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi