Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam problem z podłączeniem serw i silnika do odbiornika.Na początku binduje , czyli podłączam ten kabelek pod kanał bind a baterie przez regulator bec. Diodka zaczyna migać. Następnie włączam nadajnik z naciśniętym przyciskiem bind. Dioda na odbiorniku świeci , czyli jest dobrze zbindowany tak??.

Potem odczepiam bec i ten kabelek do bindowania. I jak podłączam wszystkie serwa regulator z bec , to dioda odbiornika miga , a samolot nie reaguje za żadne ruchy drążkami(aparatura turnigy 9x V2 )oczywiście najpierw włączam nadajnik.

Może mi ktoś powiedzieć co robię źle??

Opublikowano

Powiem Ci ze z tym bidowaniem w T9x to sie namordowalem(w kolegi apce) w koncu on gdzies ja Youtube znalazl jak gosc binduje i poszlo:)

A sprobuj jak na tym filmie,przecisz to ta sama chinszczyzna.http://www.youtube.com/watch?v=7V97w9RHXWQ

Opublikowano

właśnie tak robie, problem w tym że wedlug diody która się świeci odbiornik jest zbindowany prawidłowo, tyle że po podłaczeniu serw nie reaguje i dioda zaczyna mrygać ( a chyba powinna świecić)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.