TEQ Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam Jestem Paweł Olszeski mam 14 latek ,zajmuje się modelarstwem od 3-4 lat. Mieszkam w pięknym mieście Kraków ,na os. Azory. Już od małego lubiałem oglądac programy z modelami RC i już wtedy mówiłem rodzicem że takie modele będe miał . Teraz te marzenia zaczynają się realizowac ,powoli ale zawsze coś ps.sorry że się wcześniej nie przedstawiłem ,ale jakoś o tym nie pomyślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Bądź tak uprzejmy i wstaw proszę swoją mordkę do avatara.... No... chyba że już to zrobiłeś.... A... to wpółczuję.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 He he no z tą mordką to nie najlepszy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A czemu nie najlepszy? Zupełnie nie rozumię... Czyżby to była Twoja mordeczka? O to pytał Przemek. Dla mnie każda Twoja prawdziwa, nawet z piegami i rudymi włosami będzie lepsza od tej aktualnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 No mordeczka jak każda inna. Tym razem się ogoliłem, juz nie wygladam jak SS manski SS Hund No i witamy w gronie modelarzy RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Ale to nie do Ciebie było psia, szwabska mordeczko...Chodziło nam /mi/ o tych młodych, co to się boją /chyba?/ ujawnić swojej mordeczki. Z Toba to było wiadomo, że Ci sie znudzi być ss-mańskim sierściuchem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Sierściuchem jestem na innym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 I bardzo dobrze! Masz moje pozwolenie, aby tam kogoś ostro pokąsać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.