Johny88 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam mam problem z serwem (alturn aas 316mg), po podłączeniu dostaje ono strasznych drgawek. Później kupiłem jeszcze jedno takie samo bo myślałem, że jest ono popsute. Po podłączeniu okazało się, że drgawki ustały , natomiast działa ono w inną stronę co mi nie pasuje, bo ma ono działać na kablu Y. Natomiast gdy sprawdzałem 3 takie samo serwo to znowu pojawiły się drgawki i na dodatek działało ono odwrotnie. O co tutaj chodzi ?? Może to nie wina serw tylko przedłużaczy albo może odbiornika?? Z góry dziękuje za pomoc . Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 zauważyłem jeszcze, że dzieje się to wtedy gdy serwo jest podpięte przez przedłużacz. Czy jest to możliwe ?? Dodam jeszcze tylko, że przewody są dosyć długie ok 1m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi