Mocio Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam jestem Łukasz, latam helikami RC a teraz chcem zacząć przygodę z Samolocikami:) Jestem z Bartoszyc. Aktualnie planuje zbudować Raprota f-22 z depronu zobaczymy jak mi wyjdzie oczywiscie opis z budowy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Witamy, zapraszamy do wspólnej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek295 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam serdecznie nowego Kolegę. F-22 z podkładów paneli już dawno zbudowałęm ale nie poleciał i jeszcze trochę poczeka w kolejce:) będę więc obserwował Twoje postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mocio Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dlaczego dalej niemam do niczego dostepu?? Ktoś wie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dlaczego dalej niemam do niczego dostepu?? Ktoś wie?? Witam na Forum. Tak to jest jak się regulaminu nie chce przeczytać. Musisz poczekać aż admin lub któryś z moderatorów doda Cię do grupy użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mocio Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 słuchaj czytałem jak najbardziej tylko aktywacja miała byc najpozniej w 48 godzin a czekam juz 4 dni albo wiecej A nie że już nie chciałem czytać regulaminu, no nie chciałem ale na tym forum trzeba Ale to dobrze( Tylko ta aktywacja :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Przepraszam za zwłokę, już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mocio Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Dziekować wkońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi