mariusz stasin Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Znalazłem ciekawy filmik o tworzeniu micro zamolociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Z przyjemnością obejrzałem filmik, dzięki Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Nie ma za co !!! Jak ja sam nic nie robię, to udostępniam przydatne filmiki i materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 te serwiki są chyba do zanabycia w abc-rc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 http://maxoffsky.com/hobby-blog/rc-micro-spitfire-airplane-build-log/ Jeszcze jeden samolocik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonMateo Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Te 'serva' są bardzo proste do wykonania własnoręcznie Najgorsza to ta płytka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 te serwiki są chyba do zanabycia w abc-rc:D często używane są w mikro-samoloto-zabawkach. Czasem warto kupić uszkodzony za kilka zlotych i wyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi