Krzako Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam. Chcę na następny sezon zbudować jakiegoś depronowca. Mam pytanie dotyczące aparatury o nazwie Zebra. Link Czy jest to dobra aparatura ? Czy ew. mógłby ktoś mi dać linka do lepszej, ale w podobnej cenie ?? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Chyba bym wziol futabe niż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 można dokładniej, jakieś linki czy cuś ?? ;] Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=311 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ble nie biez tego!! Owszem fajna zabawka podlaczasz do kompa pod symulator itp ale zasieg.... ech nie polecam tego osobiscie. Zasieg masz z 100m ja teraz kupilem sobie razor-Xl-4fm i jestem z tego bardzo zadowolony!!!!! za uzywany komplet dalem 200zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 a czy te razor ma mixery? w przyszłości chciałbym delte zbudować ;], można jakieś linki czy cuś? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 kupuj futabe za taka kase nic lepszego nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 kupuj futabe za taka kase nic lepszego nie znajdziesz O ile się nie mylę, chwilowo nie ma "gołego" nadajnika 4EXA Futaby w RCSkorpion (pewnie warto zapytać, albo może w Wimarexie :study: ). Ale faktycznie za 199zł można było kupić nieporównanie lepszy sprzęt Futaby, niż za te same pieniądze Zebrę Hiteca. PS Oferta RCSkorpion była naprawdę godna uwagi, może to tylko chwilowa niedostępność tego towaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Kupienie zestawu Futaba 4EXA SlowFly jest równie dobrym interesem - w zestawie są 3 mikro serwa Futaba S3110 (warte około 200 zł) i 4 kanałowy odbiornik (129 zł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Kupienie zestawu Futaba 4EXA SlowFly jest równie dobrym interesem - w zestawie są 3 mikro serwa Futaba S3110 (warte około 200 zł) i 4 kanałowy odbiornik (129 zł). Zestaw najczęściej jest najlepszym interesem :!: Najczęściej jest, i akurat tu właśnie się to potwierdza. Potrzeba około 500zł i już mamy dosyć sprawne/uniwersalne i kompletne RC. Jeszcze 2-3 lata temu (gdy ja zaczynałem) nie do pomyślenia :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.