Sercado Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam wszystkich, od dawna interesowałem się modelami, w końcu przyszedł czas na własny sprzęt :], kupiłem małego trenerka i na razie przygowouję go do lotu. Czytam uczę się z pomocą znjomych jak opanować maszynę w powietrzu pozdraiwam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sercado Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam Ktoś może wie ile czeka się na aktywację konta ? Konto mam w sumie od wczoraj, może kolejka jest teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Moderator ma najwyrazniej urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 kolego ja czekałem ponad tydzień bo najpierw się nie przywitałem a później moderator na urlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 48h jeszcze nie minęło ... Widać jak się regulamin czytało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi