mariusz stasin Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam was. Z nudów zacząłem snuć plany mojej nowej łódeczki. Dostałem serwo skrętu z samopowracaczem od samochodzika rc Mam także nowy sterownik 27mgh Pakiet ten sam 4.8v I NOWY SILNIK 4V!!!!!! Będzie to prosta łódeczka ale większa od swej poprzedniczki ok. 30/40 cm A widzę ją tak- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam was. Z nudów zacząłem snuć plany mojej nowej łódeczki. Dostałem serwo skrętu z samopowracaczem od samochodzika rc Mam także nowy sterownik 27MHz Pakiet ten sam 4.8v I NOWY SILNIK 4V!!!!!! Będzie to prosta łódeczka ale większa od swej poprzedniczki ok. 30/40 cm A widzę ją tak- No,to nie snuj planów,tylko do pracy ,i uważaj na skrzynkę z narzędziami.Kibicuję,bo zima się zbliża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Kibicuję,bo zima się zbliża No to może lodołamacz zmajstrować? Również kibicuję, może też spróbuję sobie łódkę zrobię, bo coś mi u mnie wieje ostatnio.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Bardzo podoba mi się ten projekt lecz zbuduję go na wiosne :ph34r: Moje bagienko które jest nieopodal domu wyschło i do zimy woda tam się nie pojawi(można chodzić po dnie) Najblirzsze jezioro to Żalskie wielkie- Kolega podarował mi bardzo fajne koła i wczoraj 26 sierpnia zbudowałem samochód rc(prototyp) Bardzo fajnie jeździ jest mocny, trochę słabo skręca! Na zimę widzi mi się !!!prosta!!! wersja brdm 2 w saki dopasowanej do kół Bardzo dziękuje za słowa wsparcia- na wiosnę i lódeczka będzie!! :rolleyes: :rolleyes: BRDM 2 bedzie 2/4 nie wiem czy bedzie pływać a propo uproszczenia to coc w tym stylu http://www.scale4x4r...ead.php?t=33606 Oczywiście będzie w polskim maloiwaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jeszcze jedno pytanko w jakim programie skalowac plany??? :rolleyes: :huh: ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Masz jakiegoś instruktora, który Ci przy tym wszystkim pomaga i tłumaczy co i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Nie jestem amatorem samoukiem!!! Moim instruktorem jest to forum!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To coś nie bardzo widzę tej łodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Nie jestem amatorem samoukiem!!! Moim instruktorem jest to forum!!! :D I to,mi się podoba,ciągnij dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 jak tam prace nad modelami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 "Koko dżambo i do przodu..." :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi