sempiternal Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam. Mam takie pytanie-prośbę. Miałby ktoś ochotę poświęcić mi trochę czasu w weekend i wyregulować mojego coptera 450 PRO? Wezmę ze sobą te narzędzia, które mam. Ja nie daję rady, zawsze coś jest nie tak a chciałbym polatać... Prośba tyczy się ludzi z Bydgoszczy lub okolic. Ja mieszkam 13km pod Bydg. Posiadam coptera 450 pro v3 na wałek i apke turnigy x9. W apce też pewnie wypadałoby coś pozmieniać. Z góry dzięki, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ja Ci mogę pomóc ale after weekend na przykład wtorek rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempiternal Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 A gdzie mógłbyś się spotkać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi