cunioo Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam, posiadam ASW 28 i mam problem z podłączeniem odbiornika R-Planes T6-AR. Otóż nie wiem który wtyk do czego. Odbiornik jest 6 kanałowy, a ja muszę podłączyć sterowanie sterami wysokości, kierunku, lotkami oraz obrotami silnika. Zdj. regulatora http://img09.allegro...32/2495183238_2 Zdj. odbiornika http://www.gimmik.pl...e/odbiornik.jpg Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzdam Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 To zależy od tego jak rozdziela sygnały nadajnik. Zależnie jak to sobie ustawisz w nadajniku, tak masz kanały w odbiorniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Najprawdopodobniej: 1-lotki 2-wysokość 3-regulator 4-kierunek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cunioo Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Jeśli źle podepnę to spalę coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Jezeli zasilanie to raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cunioo Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Działa, dziękuje. Cls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 skraf mi się jeszcze nie udało spalić odbiorika przez odwrotne wpęcie wtyczki od regulatora w odbiornik. Jeżel jest normalna 3-pinowa wtyczka to chyba nie da się spalić odbiornika chyba że zamieniłoby się + i - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dokładnie tak jak napisał ppompka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 O to mi wlasnie chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi