Krzako Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam wszystkich. Mam na imię Marcin, mam 14 lat. Modelarstwem interesuję sie od około trzech lat - od kiedy dostałem model samochodu w skali 1:10. W chwili obecnej jestem posiadaczem helikoptera firmy Walkera o nazwie Dragon Fly4. Od niedawna zaczęły intersować mnie depronowce - mam zamiar zbudować jakiś model z depronu na nowy sezon. Chciałbym dodać, że jestem dysortografikiem, staram się jak mogę aby to co piszę wyglądało jak napisy w języku polskim ;], lecz czasem zdaży mi się popełnić jakiś błąd językowy. Proszę was o wyrozumiałośc pod tym względem i nie krytykowanie mnie gdy takie coś się zdaży bo ja nic na to nie poradzę ;] Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam nowego Kolegę! Może mógłbym prosić w imieniu swoim i zapewne innych Kolegów o lokację /dla przyszłych ew. spotkań na wspólne latanie/, imię w podpisie i ew. mordeczkę w avatarku? Co do pisowni, to przeważnie jesteśmy tutaj b. tolerancyjni, szczególnie dla tych, którzy sie starają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Miejsce zamieszkania i podpis już zrobiłem, niestety w chwili obecnej nie posiadam swojego zdjęcia na komputerze, ale załatwie w niedługim czasie ;] Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 I super Marcinku! A rogale marcelińskie lubisz? Ja lubię , ale nie za bardzo mogę /brzuszek.../. A Poznań też lubię , chociaż to dosyć daleko /405km/, ale żona ma tam rodzinkę i przynajmniej raz do roku bywam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Dziwny zbieg okoliczności, bo ja też lubie rogale marcelińskie i też mam kłopoty z brzuchem - jestem nieszczęśliwym posiadaczem helicobacter pylori (po mamusi ). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 helicobacter pylori (po mamusi ). A po ludzku? Kazdy ma jakies tam swoje przypadlosci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Helicobacter pylori (Hp, dawniej Campylobacter pylori) to gram-ujemna bakteria o spiralnym kształcie i wielkości od 0.5 do 3 μm, gnieżdżąca się w błonie śluzowej żołądka. Występuje u 70-80% populacji. H. pylori odpowiada za 4/5 przypadków choroby wrzodowej żołądka i 90% przypadków choroby wrzodowej dwunastnicy. Zakażenie tą bakterią może mieć też wpływ na rozwój nowotworów żołądka. Zakażenie H. pylori leczy się antybiotykami. (wikipedia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Helicobacter pylori (Hp, dawniej Campylobacter pylori) to gram-ujemna bakteria o spiralnym kształcie i wielkości od 0.5 do 3 μm, gnieżdżąca się w błonie śluzowej żołądka. Występuje u 70-80% populacji. H. pylori odpowiada za 4/5 przypadków choroby wrzodowej żołądka i 90% przypadków choroby wrzodowej dwunastnicy. Zakażenie tą bakterią może mieć też wpływ na rozwój nowotworów żołądka. Zakażenie H. pylori leczy się antybiotykami. (wikipedia) A juz myślałem ze zacząłeś pisać w wordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Oo! Nareszcie jakiś bliski memu miejscu zamieszkania! :wink: No i ja również witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Śrem to chyba gdzies w okolicy Pily?? bo wydaje mi sie ze tam kiedys bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 A juz myślałem ze zacząłeś pisać w wordzie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nie, jeszcze nie, bo nie mam offica z odpowiedniego roku 199X :D Ale mam taki zamiar, bo z moą ortgrafią to nie najlepiej :| :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Śrem to chyba gdzies w okolicy Pily?? bo wydaje mi sie ze tam kiedys bylem Może jest jakiś mały, ale ja mam na myśli ten 40km pod Poznaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.