mateusz_mateusz Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak ma wyglądać żarząca się swieca A3. Gdy odkręcę świecę i podepnę do żarnika jest ona rozgrzana do koloru pomarańczowego, a ostatni zwój nie grzeje się w ogóle. Czy tak to ma wyglądać, proszę o pomoc, bo silnik nagle przestał palić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz_mateusz Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ok już po problemie. Swica ok, problemem była za bardzo wkręcona śrubka od regulacji wolnych obrotów. Silnik OS MAX .46. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dlaczego nie mozna wysłać Ci wiadomości na PW to ja nie wiem. Piszę tu odpowiedź na Twoją ofertę : Posiadam zbędny kadłub do modelu 2000 mmm - 2100 mm. kadłub laminatowy z przekładką herexową. Jest bardzo lekki i wytrzymały.Do kadłuba jest w komplecie ster kierunku,osłona kabiny i osłona silnika.Kadłub został po produkcji pilotażowej kilku modeli F3A. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi