SzymKrak Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam wszystkich kolegów modelarzy, mam na imię Szymon, mieszka w Krakowie. Modelarstwem interesuje się od 8 roku życia jak na razie są to tylko plastiki pojazdy itp ale samolotów nie lubie sklejać. Przy okazji powitania chciałbym pozdrowić kolegę Milka który zmobilizował mnie do napisania na forum. Pozdrowienia dla wszystkich. Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witaj Szymku! Piszesz na wstępie, że modeli samolotów nie lubisz sklejać, ale trafiłeś na takie forum, gdzie bardzo wielu Kolegów właśnie bardzo lubi sklejać modele samolotów, w tym także ja sam. Czy możemy mieć nadzieję, że polubisz ich sklejanie, czy też tylko tak sobie tu wszedłeś, bo także Twój kolega tu już jest? W każdym bądz razie - witaj w naszym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witaj Szymku, ja też jestem tutaj nowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam. Ja tez nie lubie sklejac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.