Mareg53 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam Poszukuję głowicy do silniczka LEO najprawdopodobniej 40. Wynika to z wymiarów cylinderka, skoku tłoka w porównaniu do innych firm. krótka historia - na allegro kupiłem Lamę dla moich podopiecznych a do niej dołączona była Cesna 40 (znalazłem odpowiednik http://www.emodel.pl...line-arf-p-2710) Ma kilka drobnych defektów jak to używka ale głównym jest przekręcona świeca, silniczek wygląda b przyzwoicie, dobra kompresja, 0 śladów zużycia.Myślę, że poprzedni właściciel chciał spróbować lotów ale wyszedł z tego solidny kret. Uszkodzenie świecy, tylnego statecznika pionowego i przecięte górne poszycie skrzydła.samolocik już prawie naprawiony ale bez napędu d.... .Może ma ktoś podobny uszkodzony inaczej silniczek lub wiedzę czym zastąpić lub gdzie kupić. roztaw otworów do przykręcenia średnica tłoka skok tłoka jedyny napis na silniczku roztaw zewnętrznych krawędzi otworów w głowicy wynosi 33,83mm Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A może pomyśleć o wstawienie tulejki lub dorobieniu całej głowicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareg53 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Dorobienie jest możliwe ale to moim zdaniem ostateczność 9ze względu na koszty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi