Fijey Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Byłem widziałem, jest fajne miejsce na latanie, ale z tego co zauważyłem, jest tam tablica która informuje że właścicelami są klubowicze z Zielonej Góry. Czy jest ktoś tutaj na forum, co może więcej o tym powiedzieć, jak można w całkiem legalny sposób tam przebywać i korzystać z lotniska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Cześć, tak lotnisko jest używane przez kolegów modelarzy z Zielonej Góry. Jesli potrzebujesz kontaktu z "właścicielem" to daj znać, podeślę namiary. Od początku października br. w każdą niedzielę (w godzinach 9.00-13.00) odbywają się regularnie treningi RC w hali sportowej SP11 w Zielonej Górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Co do tej hali, są jakieś wymagania, żeby tam wejść/ewentualnie polatać .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o halę to chyba tylko dobrze mieć obuwie sportowe i przywitać się ze wszystkimi przy wejściu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Już chyba trochę zaspałem ;/ Na przyszły rok jest szansa, że będę miał halówkę, wtedy podjadę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Zapraszam dzisiaj na wspólne latanie do Kiełpin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Loty w Kiełpinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi