Gość Anonymous Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 ma ktoś może program do otwierania planów może być autocad ale jakis fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Jak ma być fajny to może poszukaj sobie w google :twisted: ja użuwam turboCAD 2D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ja polecam IsiPlot - tego samego autora co Profili. Jest komercyjny ale kosztuje tylko 10€, drukuje zarówno pliki autocada jak i pliki rastrowe z podziałem na strony (wygodne gdy nie mamy drukarek wielkoformatowych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 dzięki ja ściągałem sobie TurboCAD 2D v6.5 ale nie weim jak tam sie drukuje w jakiejś skali korzystłem z megacad2007 ale licencja sie skończyła a w tym programie jestem zielony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 A ja używam programu eDrawings. Darmowy i drukuje kartkę jak chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 a masz moze instalke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 http://www.solidworks.com/pages/products/edrawings/eDrawings.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.