Malker Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A może Futaba 8FG? Wyszła nowa seria z odbiornikami z telemetrią, nie wiem na jakiej zasadzie to działa, trzeba chyba dokupić jakiś wyświetlacz... Tylko po co telemetria? Jak model jest poprawnie złożony i wyposażenie dobrane to nie ma sensu pakowania się w czujniki. Chyba, że do szybowców sygnalizujący wznoszenie/opadanie (ale na razie tej funkcji chyba nie ma). W 8FG za 2000zł otrzymujesz 14CH nadajnik z ogromem ilości funkcji Przemyśl sprawę, Aurora też dobry wybór ale jakoś do Hiteca nie mam zaufania.
GEX999 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Kolega już wcześniej pisał, że dozbiera na t8fg. Od kiedy to niby telemetria w Hitec`u zabiera jakiś kanał??? Jest tam specjalne gniazdo data, którego w żadnym wypadku nie można użyć jako kanału.
Szwarc Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Faktycznie nie zabiera, a najlepsze że taką informację otrzymałem od posiadacza aurory (byłego).
Rekomendowane odpowiedzi