almatea Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam wszystkich kolejny już raz. Niestety tydzień mojego urlopu już minął, a ja w dalszym ciągu nie mogę zadać pytania na forum. Chyba nie pozostanie nic jak poszukać innego. I tak odkłada się przygoda z RC. Liczyłem, że w trakcie urlopu uda mi się coś zacząć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimor24 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimor24 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 witam raz jeszczem am takie pytanie dlaczego nie moge pisac postów tylko tu mi wyswietla mi sie Dodaj odpowiedź a w innych działach nie? mam pytania i nie moge go zadac:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimor24 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 wystarczło przeczytac pierwszy post.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi