Samum Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Czy ktoś sprawdzał zasięg w powietrzu takiego odbiornika - HK GT2R ? w specyfikacji pisze że jest przeznaczony do łodzi i samochodów więc z założenia raczej mały zasięg. Na ale na Allegro i w niektórych sklepach opisują że ma zasięg do 2km w powietrzu. Myślałem o wykorzystaniu do ESA, ale zdarza się że czasem człowieka ponosi i odlatuje trochę dalej niż 200-300 m.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Czy ktoś sprawdzał zasięg w powietrzu takiego odbiornika - HK GT2R ? w specyfikacji pisze że jest przeznaczony do łodzi i samochodów więc z założenia raczej mały zasięg. Na ale na Allegro i w niektórych sklepach opisują że ma zasięg do 2km w powietrzu. Myślałem o wykorzystaniu do ESA, ale zdarza się że czasem człowieka ponosi i odlatuje trochę dalej niż 200-300 m.... Radio na wysokości 1,5m, odbiornik na wysokości 1,5m zasięg zmierzony 700m. Więcej nie chciało mi się jechać autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi