antek116 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam ! Oto model który kupiłem w Czechach. Zdaje się że używany. Chyba robiony samemu przez kogoś bo nie widziałem u żadnej firmy takiego modelu. Mały dwupłat przypominający Fokkera. Silnik który zamocowałem idealnie pasuje do niego. Na pełnej mocy wykonuje zawis, może nawet trochę sie wznosi ( pionowo ) Jest wykonany z EPP (chyba) Dwa razy wyrwało mu silnik ( po przyglebieniu ), ale obecnie wszystko jest posklejane i lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Gdyby mieli takie w I WŚ to by wygrali ;-) Szczególnie jakby pionowo latać mogli 8) Jakieś zdjęcia/filmy z lotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek116 Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Niestety nie mam obecnie NIC co może rejstrować obraz :cry: . Chociaż za tydzień może coś mi się uda nakręcić (mam uszkodzony telefon, a nawet gdyby działał to nie mam możliwości przegrać filmiku/zdjęć na komputer). Ale spróbuję coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek116 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Znalazłem stare zdjęcie w locie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keram Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Silnik który zamocowałem idealnie pasuje do niego. Na pełnej mocy wykonuje zawis, może nawet trochę sie wznosi ( pionowo ) Według mnie nie pasuje wcale przynajmniej do zwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek116 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ale ja raczej nie latam nim akrobacyjnie, beczke czy pętle mogę spokojnie zrobic na 3/4 mocy lub mniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek116 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Pozwolę sobie dodać zdjęcia: Z dzisiejszego lądowania miałem ubaw ;D . Bardzo wiało, podszedłem do lądowania troche przynurkowując a później trochę zadarłem model stanął (dosłownie) w powietrzu i powoli się zniżał aż leciutko klapnął na trawce. Wygląda na to że z dwupłatowego Fokera zrobił mi się Harrier . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelm Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Taka to dzisiaj pogoda była Też mi się udało dzisiaj polatać przy tym "wiaterku", a i lądowanie miałem podobne Chciałem jeszcze zrobić "rundkę nadlotniskową" ale że zasilanie było już słabsze to przegrałem walkę z wiatrem bo samolot nie chciał się wznosić (no... w sumie to stał w miejscu), a podmuch zrzucił go na Matkę Ziemię Moja wina oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek116 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Pogoda rzeczywiście była bardzo fajna . Zważyłem model: 350 gram, chyba nie tak źle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek116 Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Fokker otrzymał nowy silnik: Teraz to dopiero jest akrobat 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.