m-m-m Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Koledzy, gdzie latacie w okolicy Mieleca, Dębicy, Tarnowa ? Jestem kilka dni służbowo w tym rejonie i chętnie bym sobie w jakimś ciekawym miejscu w okolicy polatał szybowcem. A może ma ktoś ochotę na wspólne loty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoFlo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witaj, Mielec i Dębica odpowie zapewne ktoś kto ma bliżej niż ja. W Tarnowie zapraszam na lądowisko AZT przy ul Lotniczej - mapka na www.avia.tarman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-m-m Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Rozumiem, że można po prostu przyjechać i latać, bez żadnego specjalnego kombiowania ? A może dzisiaj popołudniu będzie ktoś latał ? Byłoby raźniej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 W Mielcu na lotnisku . Wydaje mi się, że miejsca jest mniej więcej tyle co w Tarnowie na lądowisku AZT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-m-m Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Lotnisko w Tarnowie macie bardzo fajne :-), szkoda tylko, że nikt nie latał, a tyle ładnych modeli tam widziałem :-). Choć w sumie pogoda mało szybowcowa była. Jak tylko będę w okolicy to będę na pewno jeszcze odwiedzał Wasze lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi