krzysiek w Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Mial ktos doczynienia z tym odbiornkiem?? Bo jestem nim zainteresowany,a od jednego slysze ze jest super,a od innego kolegi ze to odbiornik na pol roku,i potem sie robi 10m zasiegu.... :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja slyszalem od roznych ludzi ze te odbiorniki to nawet nienajgorsze sa , sam sie za nim pewnego czasu rozgladalem. Z checia wyslucham opinii innych na jego temat. To odbiornik dedykowany do deprolotow - jego zaleta nie jest zasieg ale waga - i ja tych 500m podawanych w opisie to sie nie spodziewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Tylko zasłyszane opinie, wyłącznie pozytywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Oj Pawle nie tylko do deproniakow. Stosowany jest dosc czesto przez "pyloniarzy", co najlepiej swiadczy o zaufaniu im przez modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.