adambiker Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 witam tak jak w tytule posiadam dwa modele samolotow, kupilem je po okazyjnej cenie z tego co udalo mi sie dowiedziec jeden to telemaster a drugi cos z motoszybowcow ale dokladnie to nie wiem samoloty uwazam ze sa w stanie bardzo dobry, na zdjeciu nie ma tylnej czesi samolotu telemaster zdemontowane podczas transportu obydwa samoloty maja silniki czerwony (motoszybowiec) ma os max 10, drugi telemaster nie wiem jak krece smiglem to kompresja nie jest wyczuwalna natomiast w motoszybowcu (czerwony) kompresja jest duza. zainteresowany jestem uruchomieniem tych samolotow natomiast nie wiem od czego zaczac nie wiem jaka aparature zastosowac, prosze o porade lub jakies linki. dodam ze w chwili obecnej latam na aerobird 3. i jeszcze jedno czy moge elektronike z aerobird pzreniesc np do motoszybowca? bo raczej telemaster odpada bo wymaga wiecej serw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi