Gość Anonymous Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 witam . mam na imię Tomek mieszkam w miejscowości Chlewska Wola oddalonej od Włoszczowy jakieś 30 km . Do szkoły uczęszczam w Moskorzewie do 3 gimnazjum , po gimnazjum zamierzam iść do Włoszczowy na kierunek informatyczny . Jestem modelarzem od miesiąca we wtorek będę miał swój pierwszy nadajnik jest to HITEC OPTIC - 6 kanałowa aparatura . Jako pierwszy model wybrałem depron jest to RWD 5 by skazoo . Moim zdaniem świetny dla początkujących . Mam swój warsztat 6 na 3,5 m wspólny z tata . Kiedyś dodam fotki . Zacząłem od elektryków potem przejdę do spalin . Jaki model waszym zdaniem teraz zbudować depronowy czy już balsowy sklejkowy . Właśnie nie wiem ...;p pozdrawiam wszystkich modelarzy z forum ...a szczególnie adminów .... którzy jako pierwsi dali mi prezent który widnieje w moim okienku....;( pozdrawiam i cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.