kosa Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam Poszukuje planów jakiegoś ciekawego akrobata oczywiście z depronu, jak ktoś posiada plany proszę o wysłanie kossa17@o2.pl
Krzako Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Polecam Ci wykonać toto4. Lata naprawde super !! Edit:// Wysłałem Ci plany, ale w wersji balsowej (w wersji depronowej nie ma). Wzraz z opisem @Motylastego budowa to czysta przyjemność .
tomson Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Proponuje TAKI model, sam właśnie go robię
czhomik Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Również polecam Extre z planów z 3dbatix .. zrobiłem już 3 te modele i latają rewelacyjnie POLECAM
Motylasty Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Co do ToTa-4 model lata naprawdę rewelacyjnie, na ośmiocelowym pakiecie 9.6 V 1050 daje ok dziesięciu minut niezłej frajdy. Wymiana pakietu na 3SP1 FullyMaxa to oszczędność ok 80 g wagi, czyli też lepsze latanie. Co do planów, no cóż chyba wcześniej zrobię i oblatam zupełnie nowego Tota-akrobata, co od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie.
kosa Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Opublikowano 4 Listopada 2007 Chyba skusze się na Toto 4, nie bardzo podobają mi sie kadłuby nieprzestrzenne więc extra poczeka ale może kiedyś spróbuje i się do nich przekonam:P
Kubad Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja sam kilka dni temu szukałem takich planów i w końcu zrobiłem model własnego projektu za tydzień w sobote oblot nie bardzo podobają mi sie kadłuby nieprzestrzenne więc extra poczeka ale może kiedyś spróbuje i się do nich przekonam:P Co to za problem przerobić kadłub...
rogi23 Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Jakiś czas temu sam szukałem akrobata z depronu. Znalazłem coś takiego , jednak zdecydowałem się na TOTO-4, który to czeka na wykończenie. Kilka propozycji znajduje się też w moim poście o TU
attyla Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 na stronie www.aeroplaza.nl jest kilka planów modeli, robiłem ekstrę i latała bardzo fajnie.
alchemique Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 A jakie graty planujesz do niego wsadzic? Chyba od tego powinnismy zaczac. Bo akrobaty z depronu moga miec 85cm i wazyc 100g albo miec 3m i wazyc 3kg...
kosa Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Opublikowano 5 Listopada 2007 moje wyposażenie to niecałe 200g a dokładny opis jest w dziale Elektryki: http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=3989&postdays=0&postorder=asc&start=0
Patryk Urban Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 Akrobat by Zbig ! :mrgreen: http://www.modelarski.net/content/view/213/75/ Opis za niedługo znajdzie się nta modelarskim a jak Ci się śpieszy to wyślę Ci mailem i możesz fotkami sobie pomagać właśnie z tąd http://patryku.page.tl/Akrobat-by-Zbig.htm Tam też są linki filmów z lotów...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.