TomekONY Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Zacznę od ceny z wysyłką US$37,30 U naszych starych dobrych znajomych z chin pojawiła się zabawka. Bo chyba raczej ciężko to nazwać pełnoprawnym modelem. Wymiary maleństwa to: (9.6 cm x 9.6 cm x 9.0 cm) Zestaw jest RTF razem z ładowarką i dwoma pakietami jak i aparaturą (trzeba sobie kupić jedynie 4 małe paluszki do aparatury). Model REH65U816 Quantity 1 Piece(s) per pack Color Blue Material ABS + Electronic components Channel 4 Channels Channel Specification Up/down/left/right/forward/backward/sideward flight Gyroscope Yes Remote Type Radio control Remote Control Frequency 2.4 MHz Remote Control Range 25 meters Battery Capacity 250 mAh Battery Type Li-ion Charging Time 60 minutes Working Time 12 minutes Remote Control Type Included Remote Control Power 4 x 1.5V AA batteries (not included) Remote Control Battery Quantity 4 Suitable Age 14+ Packing List 1 x R/C UFO 1 x Remote controller 2 x Li-ion batteries for UFO 1 x Charger 1 x USB cable (10cm) 4 x Tail blades To i całość można obejrzeć na stronie produktu: http://dx.com/p/mini...aign=nhomeleft3 Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 imo szkoda kasy ... ale jak ktoś ma ochotę się pobawić to why not w HobbyKingu tez są takie mikroby http://www.hobbyking...TF_Mode_1_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Przypuszczalnie to jest to samo ale w Hk dochodzą niemałe koszty wysyłki... Tutaj wysyłka jest w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ostatnio robiłem zakupy quadcopterowe w HK, kupiłem cztery silniki, cztery regulatory, płytę kontrolera z Gyro i Acc, pakiet 2200mAh i piasty. Za wszystko zapłaciłem 110$ z przesyłką. Zrobiłem ramę za 15pln poskładałem wszystko do kupy i mam "pełnoprawnego" Quada. Moim zdaniem 37$ za taka zabawkę - nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 to przy założeniu ze ma się aparaturę... tutaj masz jeszcze aparaturkę (jakąs) w zestawie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 to przy założeniu ze ma się aparaturę... tutaj masz jeszcze aparaturkę (jakąs) w zestawie .... słuszna uwaga "jakąś" raczej nie do wykorzystania w czymś innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Quadzik lata tak: http://www.youtube.com/watch?v=wtai6sUnIEk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Hmm...i tak będziesz sobie tym wisiał (podskakiwał) w pokoju, przed telewizorem? Bo do polatania na dworzu to raczej się nie nadaje. A w ogóle to ciekawe ile wytrzymają te silniczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Hmm...i tak będziesz sobie tym wisiał (podskakiwał) w pokoju, przed telewizorem? Jak tak lubi to dlaczego nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 W ogóle w czym problem? W tym że aparatury nie wykorzystam do niczego innego? No i co. W zestawie z ładowarką, aparaturą z wyświetlaczem, dwoma pakietami i wysyłką za 40$ a wy się czepiacie? Jak dla mnie lata świetnie i w zimie jak nie będę miał ochoty czy choćby wieczorkiem w domu mam duperelstwo żeby sobie polatać za grosze. http://www.youtube.com/watch?v=RPeI_noEjnw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co się stało że kład wylądował w "giełda"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 a zawsze można wstawić jeszcze kilka diod, osobny aku i mamy zabawkę do śmigania wieczorową porą, kiedy to w większości przypadków NIE WIEJE(za mocno) Świetna alternatywa dla dużego i kosztownego quada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 bzik4 zanim dotarł do Polski takie było jego przeznaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi