Lukefij Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam wszystkich, nazywam się Łukasz i w średnim wieku (nie "średniowieczu") napadło mnie, żeby nauczyć się latać samolotem RC. Wiedziony impulsem kupiłem Alphę 1500 Pelikana i zaczęły się kłopoty. Zarówno związane z niskim poziomem umiejętności jak i z samym modelem, który żyje własnym życiem :-) Tak czy tak, mieszkam w Warszawie, a czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam, Na początek polecam jakiś symulator Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukefij Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Dzięki. Tak właśnie myślałem. Mam jednak problem, bo jestem "świadkiem Mackintosha/Appla" i mam tylko komputery Apple. Czy jest jakiś symulator na Maka? Najlepiej z aparaturą do potrenowania. Mój samolocik to już więcej żywicy niż EPP :-) Kurcze, nie dostaję emaila z aktywacją konta i nie mogę nic pisać na forum. Czy to normalne? Pozdrowienia, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi