komar1967 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Mam na imię Marek, rocznik 1967. Mieszkam w Krakowie. Modelarstwo dzielę z innym moim hobby - z fotografią. Do modelarstwa wróciłem po wielu, wielu latach, kiedy to w osiedlowej modelarni kleiłem jaskółki, sowy itp. Na razie latałem EasyStarem, Kilerem, Wilgą z HK. Początki, jak to często bywa, nie były łatwe . Ale powoli robię postępy. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu, wiec pora najwyższa się przywitać. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Witam na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Regulamin. Poprawiłem. Mam nadzieję, ze teraz jestem zgodny z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dlaczego znowu KTOŚ pousuwał nikomu nie szkodzące posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi